Työpaikat 12.10.2020

Avoin työpaikka: Luotsikutterinhoitaja Kaskisiin

Finnpilot Pilotage Oy on Suomen valtion kokonaan omistama, luotsauspalveluja tarjoava erityistehtäväyhtiö, jonka tehtävänä on varmistaa alusliikenteen turvallisuus ja sujuvuus sekä vähentää toiminnallaan merkittävästi ympäristöonnettomuuksien riskiä. Finnpilot työllistää Suomessa noin 340 henkilöä.

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Saaristo- ja Selkämeren luotsausalueelle Kaskisiin. Työskentelypaikkoihin kuuluu nimetyn asemapaikan lisäksi myös muut luotsausalueen toimipisteet.

Työtä tehdään viikko työtä – viikko vapaata -järjestelyllä. Työnantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta.

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, SRC-radiopätevyystodistus, hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika, valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.

Hae työpaikkaa viimeistään 22.10.2019 kello 09.00 mennessä lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi ja erittely pätevyyksistäsi sähköpostiosoitteeseen hr@finnpilot.fi. Lähetä sähköpostiviesti otsikolla ”Työhakemus”.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan koulutus, työkokemus ja ammatilliset pätevyydet. Valinta tehdään kuljetusjohtajan ja alueluotsivanhimman pitämien haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja:

Luotsivanhin Timo Markkanen, puh. 0400 867 382

Aluepäällikkö Ari Saari, puh. 0400 744 136

Kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara, puh. 050 371 8212

Lisää luettavaa