Työpaikat 26.6.2020

Finnpilot hakee luotseja Helsingin luotsausalueelle, Emäsalon ja Harmajan luotsiasemille

Luotsin tehtävään valinta edellyttää voimassa olevaa merikapteeninkirjaa ja merimieslääkärintodistusta sekä vahvaa merenkulun käytännön kokemusta. Lisäksi vaativan turvallisuusasiantuntijatehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) ja asiakaspalvelulähtöistä ja vuorovaikutteista otetta työhön.

Harmajan luotsiasemalle valittavalla henkilöllä on mahdollisuus työskennellä kahdella luotsiasemalla. Talvisin hän työskentelee Perämeren luotsausalueella ja kesäisin Harmajan luotsiasemalla.

Luotsin toimeen kuuluu koe- ja oppilasaika, jolloin luotsi koulutetaan tehtäviin. Tehtävän alkamisajankohta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Tarjoamme luotseille mielenkiintoisen ja haastavan työn, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin sekä kannustavan työyhteisön. Työsuhde on vakituinen ja palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset luotsin tehtävään ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 31.7.2020 mennessä sähköpostilla hr@finnpilot.fi tai osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki.

Lisätietoja antavat:

Helsingin alueluotsivanhin Jukka Ketonen, jukka.ketonen@finnpilot.fi, puh. 040 554 0480

Luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769.

Lisää luettavaa