Finnpilot SeaFocuksen partneriksi

Finnpilot on liittynyt SeaFocuksen partneriksi. Samalla Finnpilot on yksi lokakuussa käynnistyvän Intelligence Hunt -kilpailun case-yrityksistä.

SeaFocus International on kokeneiden merenkulun logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisten ja päättäjien muodostama liiketoiminta-alusta. Toiminnan tavoitteena on etsiä ja tukea alan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, löytää synergioita eri toimijoiden välillä sekä jakaa ideoita, innovaatioita ja parhaita käytäntöjä muiden SeaFocus partnereiden ja heidän sidosryhmiensä kesken. Lisäksi SeaFocus keskittyy tukemaan yritysten sekä nykyisten ja tulevien kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilaisten kohtaamisia ja löytämään konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia.

Laajan partneriverkostonsa kanssa SeaFocus etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia toimintansa kehittämiselle. Finnpilot liittyi SeaFocuksen partneriksi syyskuussa 2021.

Intelligence Hunt -kilpailu keskittyy aitoihin business case -toimeksiantoihin

Partneruuden myötä Finnpilot on myös yksi Intelligence Hunt -kilpailun case-yrityksistä.

Intelligence Hunt on kilpailu, joka pyrkii tuomaan kuljetus- ja logistiikka-alaa tunnetummaksi kansainvälisille opiskelijoille. Kilpailussa opiskelijat ympäri Eurooppaa, laajan toimialakokemuksen omaavat mentorit sekä yritykset työskentelevät yhdessä aitojen business case -toimeksiantojen parissa. Intelligence Hunt -projekti käynnistyy lokakuussa ja sen finaali on 27.1.2022 Finnlinesin Star-luokan RoPax aluksella Helsingin Vuosaaressa.

Finnpilotin toimeksiannon tavoitteena Intelligence Hunt -kilpailussa on luoda tiekartta, jolla yritys tähtää kohti veneidensä CO2-päästöjen puolittamista vuoteen 2030 mennessä.

SeaFocuksen partnerit kokoontuvat useita kertoja vuodessa kehittämään alaa yhdessä. Kutsuvierastilaisuus SeaFocus Annual Executive Meeting järjestetään tänä vuonna yksityistilaisuutena 13.10.2021 Helsingissä yhteistyössä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa teemalla ”Business Continuity Management as an Asset”. Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen pitää tilaisuudessa puheenvuoron.

Lisätiedot:

Kari Kosonen, toimitusjohtaja, Finnpilot Pilotage Oy, kari.kosonen(at)finnpilot.fi

Lue SeaFocus Internationalin tiedote >>

(Kuva: Sea Focus International)

Lisää luettavaa