Työpaikat 22.9.2020

Finnpilot hakee ammattitaitoista palkka-asiantuntijaa

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa luotsauspalveluja kaikilla Suomen merialueilla ja Saimaalla. Finnpilotissa pääset tekemään merkityksellistä työtä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikissa työtehtävissämme korostuu turvallisuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Meitä finnpilotilaisia on yhteensä 340, joista noin 300 työskentelee luotseina ja luotsikutterinhoitajina eri puolilla Suomea. Helsingissä sijaitsevassa hallinnossa työskentelee 21 henkilöä ja luotsinvälityksessä 20 henkilöä. Henkilöstöyksikössämme työskentelee henkilöstöjohtajan lisäksi neljä henkilöä.

Etsimme Finnpilot Pilotage Oy:lle ammattitaitoista palkka-asiantuntijaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset työskentelemään ainutlaatuisen toimialan parissa, osana viiden hengen HR-tiimiä. Tehtävässä tulet toimimaan laaja-alaisesti palkanlaskennan parissa, sekä tukemaan tiimisi muita jäseniä heidän päivittäisissä työtehtävissään. Toimit myös palkkahallintoon liittyvien järjestelmien pääkäyttäjänä. Lisäksi hoidat päivittäisessä työssäsi viestintää muiden työntekijöiden ja esimiesten kanssa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa tutkintoa
  • laajaa osaamista palkanlaskennan parista
  • kokemus Personec F.V:n käytöstä katsotaan eduksi
  • matkalaskujärjestelmä M2:n osaamista
  • laajaa kokemusta Excelin käytöstä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa toimintaympäristössä osana ammattitaitoista HR-tiimiä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.10.2020 mennessä osoitteeseen hr@finnpilot.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Kati Virtanen, puh. 040 679 8787, sähköposti kati.virtanen@finnpilot.fi.

Lisää luettavaa