Työpaikat 2.1.2023

Haemme luotsikutterinhoitajaa Poriin

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Saaristomeren ja Selkämeren luotsausalueelle, Porin luotsiasemalle. Työskentelypaikkoihin kuuluvat nimetyn asemapaikan lisäksi myös muut luotsausalueet toimipisteet.

Työtä tehdään viikko työtä – viikko vapaata -järjestelyllä. Työantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta erillistä korvausta.

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, SRC-radiopätevyystodistus, hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika, valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.

Jätä hakemuksesi to. 19.1.2023 klo. 09:00 mennessä. Haku tehdään sähköisen järjestelmän kautta, hakulinkki >>

Valinta tehdään haastattelujen jälkeen.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Ari Saari (puh. 0400 744 136) ja kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara (puh. 050 371 8212).

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa luotsauspalveluja kaikilla Suomen luotsattavilla väylillä. Autamme laivoja liikkumaan turvallisesti ja sujuvasti herkässä meriympäristössä. Kaikissa työtehtävissämme korostuvat turvallisuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Meitä finnpilotilaisia on yhteensä noin 310, joista 270 työskentelee luotseina ja luotsikutterinhoitajina eri puolilla Suomea. Luotsinvälityksessämme työskentelee 18 henkilöä ja hallinnossa 21 henkilöä.

Lisää luettavaa