10.1.2022

Perämerelle haetaan luotsikutterinhoitajia

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Perämeren luotsausalueelle Kokkolan ja Kemin luotsiasemille. Työskentelypaikkoihin kuuluu nimetyn asemapaikan lisäksi myös muut luotsausalueet toimipisteet.  

Työtä tehdään viikko työtä – viikko vapaata -järjestelyllä. Finnpilot tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta.  

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III -veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.  

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, SRC-radiopätevyystodistus, hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika, valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.  

Täytä hakulomake ja jätä hakemuksesi 27.1.2022 mennessä. Valinnat tehdään haastattelujen jälkeen.  

Hakulomake Kemin luotsiasemalle >>

Hakulomake Kokkolan luotsiasemalle >>


Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • aluepäällikkö Ilkka Sipilä (puh. 0400 867 421)
  • kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara (puh. 050 371 8212) 

Lisää luettavaa