Finnpilot hakee kausityöntekijöitä kesäksi luotsinvälitykseen Helsinkiin

Tule varmistamaan kanssamme, että Suomen satamiin tulevien ja lähtevien alusten matka taittuu sujuvasti ja turvallisesti! Lue verkkosivujemme jutusta, millaista on luotsinvälittäjän työ >>

Finnpilot hakee luotsinvälitykseen kausityöntekijöitä kesäkaudelle. Etsimällämme henkilöllä on:

  • oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne työhön,
  • hyvät organisointitaidot ja
  • paineensietokykyä välillä hektisessäkin työympäristössä.

Lisäksi hakijalla tulisi olla hyvä suomen ja englannin kielitaito. Tarvittaessa asiat hoituisivat myös ruotsiksi. Merenkulun tuntemus ja kiinnostus alaan on eduksi työn hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn merenkulun parissa, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin ja kannustavan työyhteisön. Työt alkavat keväällä perehdytysjakson merkeissä ja kestävät elokuun loppuun saakka. Tarkempi aloitusaika sovitaan jokaisen valitun kanssa erikseen.

Työ on pääsääntöisesti toimipaikassa tapahtuvaa työtä (etätyö erikseen sovittaessa). Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen sekä tehtäväkohtaisen sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan 15.3.2023 mennessä täyttämällä lomake ja liittämällä mukaan vapaamuotoinen hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

TÄSTÄ HAKULOMAKKEESEEN >>

Lisätietoja tehtävästä antavat  luotsinvälityksen päällikkö Jutta Heinisuo, jutta.heinisuo@finnpilot.fi, puh. 050 472 5011 ja luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769.

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa luotsauspalveluja kaikilla Suomen luotsattavilla väylillä. Autamme laivoja liikkumaan turvallisesti ja sujuvasti herkässä meriympäristössä. Kaikissa työtehtävissämme korostuvat turvallisuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Meitä finnpilotilaisia on yhteensä noin 300, joista 260 työskentelee luotseina ja luotsikutterinhoitajina eri puolilla Suomea. Luotsinvälityksessämme työskentelee 16 henkilöä ja hallinnossa 21 henkilöä.

Lisää luettavaa