Työpaikat 11.11.2022

Finnpilot hakee määräaikaisia luotsinvälittäjiä Helsinkiin 

Tule töihin luotsinvälitykseen! Tiesitkö, että Helsingissä sijaitseva luotsinvälityskeskus vastaa koko Suomen luotsinvälityksestä? Luotsinvälittäjän tehtävään kuuluu luotsien välittäminen Suomen aluevesillä liikkuville laivoille. Tehtävään kuuluu mm. tilausten ja ennakkotietojen vastaanottaminen ja sujuvan luotsintilausprsessin varmistaminen. Luotsinvälitystyö on kolmivuorotyötä.

Haemme tehtävään sinua, joka olet valmis sijaistamaan vakituisia työntekijöitä erilaisten poissaolojen aikana. Saat vaikuttaa itse siihen, miten ja millaisella ennakkoilmoitusajalla olet halukas ottamaan sijaisuuksia vastaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet

  • oma-aloitteinen
  • asiakaspalveluhenkinen
  • sinulla on hyvät organisointitaidot ja
  • paineensietokykyä välillä hektisessäkin työympäristössä.

Lisäksi sinulla tulisi olla hyvä suomen ja englannin kielitaito ja tarvittaessa asiat hoituisivat myös ruotsiksi. Merenkulun tuntemus ja kiinnostus alaan on eduksi työn hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn merenkulun parissa, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin ja kannustavan työyhteisön.

Finnpilotin luotsinvälitys sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa Tammasaarenkadulla. Työ on pääsääntöisesti toimipaikassa tapahtuvaa työtä (etätyö erikseen sovittaessa). Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen sekä tehtäväkohtaisen sopimuksen mukaan.

Hakuohje

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.11.2022 mennessä! Hakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta >>

Lisätietoja saat:

  • luotsinvälityksen päällikkö Jutta Heinisuo, jutta.heinisuo@finnpilot.fi, puh. 050 472 5011
  • luotsausjohtaja  Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769

Lisää luettavaa