Finnpilot hakee määräaikaista luotsinvälittäjää Helsinkiin

Tiesitkö, että Helsingissä sijaitseva luotsinvälityskeskus vastaa koko Suomen luotsinvälityksestä? Luotsinvälittäjän tehtävään kuuluu luotsien välittäminen Suomen aluevesillä liikkuville laivoille. Tehtävään kuuluu mm. tilausten ja ennakkotietojen vastaanottaminen ja sujuvan luotsausprosessin ylläpitäminen ja kehittäminen. Luotsinvälitystyö on kolmivuorotyötä.

Haemme tehtävään sinua, joka olet valmis työskentelemään määräaikaisessa työsuhteessa luotsinvälityksessä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet:

  • oma-aloitteinen,
  • asiakaspalveluhenkinen,
  • sinulla on hyvät organisointitaidot ja
  • paineensietokykyä välillä hektisessäkin työympäristössä.

Lisäksi sinulla tulisi olla hyvä suomen ja englannin kielitaito ja tarvittaessa asiat hoituisivat myös ruotsiksi. Merenkulun tuntemus ja kiinnostus alaan on eduksi työn hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn merenkulun parissa, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin ja kannustavan työyhteisön. Työt alkavat marraskuussa perehdytysjakson merkeissä ja kestävät alkukevääseen saakka. Tämän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa myös tuuraajana ja/tai kausityöntekijänä kesälomakaudella. Tarkempi aloitusaika sovitaan valitun kanssa erikseen.

Finnpilotin luotsinvälitys sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa Tammasaarenkadulla. Työ on pääsääntöisesti toimipaikassa tapahtuvaa työtä (etätyö erikseen sovittaessa). Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen sekä tehtäväkohtaisen sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalle tehdään työsuhteen alussa työhöntulotarkastus ja huumausainetesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si tehtävään 5.11.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä saat luotsinvälityksen päällikkö Jutta Heinisuolta, jutta.heinisuo@finnpilot.fi, puh. 050 472 5011 ja luotsausjohtaja Sanna Sonniselta, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769.

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa luotsauspalveluja kaikilla Suomen luotsattavilla väylillä. Autamme laivoja liikkumaan turvallisesti ja sujuvasti herkässä meriympäristössä. Kaikissa työtehtävissämme korostuvat turvallisuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Meitä finnpilotilaisia on yhteensä noin 300, joista 260 työskentelee luotseina ja luotsikutterinhoitajina eri puolilla Suomea. Luotsinvälityksessämme työskentelee 15 henkilöä ja hallinnossa 21 henkilöä.

Lisää luettavaa