Työpaikat 29.4.2024

Haemme luotsikutterinhoitajia Emäsaloon

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Emäsalon toimipisteeseemme. 

Työskentelypaikkoihin kuuluu nimetyn asemapaikan lisäksi myös muut luotsausalueet toimipisteet.  

Työtä tehdään viikko työtä – viikko vapaata- järjestelyllä. Työantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta.  

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.  

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, SRC-radiopätevyystodistus, hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika, valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.  

Hakemukset

Jätä hakemuksesi 13.5.2024 klo. 09:00 mennessä täyttämällä oheinen lomake >>
Valinta tehdään haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Saarinen (puh. 040 779 8845) ja kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara (puh. 050 371 8212) 

 

Lisää luettavaa