Muutoksia Finnpilotin luotsinvälitysalueiden jakoon

Finnpilotin luotsinvälitysalueiden jako muuttuu 16.1.2023 alkaen. Nykyisten kolmen tilausalueen sijaan alueita on jatkossa seitsemän. Uudella jaottelulla tehostetaan luotsinvälityksen toimintaa jakamalla alueet nykyistä ketterämmin ja tasaisemmin vuorossa olevien luotsinvälittäjien kesken. Uudistuksen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme aiempaa paremmin ja nopeammin sen mukaan, millä alueella kulloinkin on eniten liikennettä.

Luotsinvälitysalueiden jako 16.1.2023 alkaen on seuraava: 

  1. Perämeri
  2. Selkämeri
  3. Saaristomeri
  4. Hanko ja Helsinki
  5. Emäsalo
  6. Kotka
  7. Saimaa

Luotsinvälitysalueiden uudet yhteystiedot (16.1.2023 alkaen) päivitetään verkkosivujemme Yhteystiedot-osioon >>.

Myös vanhat liittymät ja sähköpostiosoitteet pidetään toistaiseksi auki ja niihin mahdollisesti tulevat puhelut ja sähköpostit ohjataan halutulle alueelle. Toivomme asiakkaidemme kuitenkin siirtyvän mahdollisimman pian uusien yhteystietojen käyttöön.

Muutokset päivitetty myös palveluehtoihin

Finnpilotin palveluehdot >> pysyvät ennallaan lukuun ottamatta päivitettyä luotsinvälitysalueiden jakoa. Samalla palveluehtoihin on päivitetty myös vuonna 2023 voimaan tullut hinnankorotus kahden luotsin suorittaman luotsauksen osalta.

Uusi luotsauslaki tuo voimaan tullessaan palveluehtoihin merkittäviä muutoksia

Voimaan tullessaan uusi luotsauslaki >> vaikuttaa Finnpilotin palveluehtoihin merkittävästi. Mikäli laki etenee ja tulee voimaan 1.6.2023, julkaistaan uudet palveluehdot viimeistään 1.5.2023. Muutoksesta tiedotetaan sidosryhmille ennen niiden voimaantuloa.

Lisätietoja

Jutta Heinisuo, luotsinvälityksen päällikkö, jutta.heinisuo@finnpilot.fi, +358 50 472 5011

Lisää luettavaa