Nimitykset 5.10.2023

Ville Rinkineva Finnpilotiin kehityspäälliköksi

Ville Rinkineva aloittaa kehityspäällikkönä 19.10.2023

OTM Ville Rinkineva (30) on nimitetty Finnpilot Pilotage Oy:n kehityspäälliköksi. Kehityspäällikkönä Rinkineva tulee vastaamaan erityisesti Perämeren luotsausalueen sekä Saaristomeri-Selkämeri -luotsausalueen kehitystehtävistä.

Rinkineva siirtyy Finnpilotiin Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista, jossa hän on työskennellyt erityisasiantuntijana merenkulkuun liittyvien asioiden parissa.

– Olemme erittäin iloisia Ville Rinkinevan liittymisestä joukkoihimme. Villellä on laajaa osaamista niin merenkulun ympäristönäkökulmien kuin lainsäädäntöön liittyvien asioidenkin parista. Samalla hän tuntee myös sidosryhmäkenttämme läpikotaisin. Villen tausta antaa erinomaiset lähtökohdat erilaisten luotsaustoimintaan liittyvien kehitystehtävien parissa työskentelyyn, sanoo Finnpilotin luotsausjohtaja Sanna Sonninen.

– Luotsaustoiminnan sujuvuus on Suomen tuonnin ja viennin sekä turvallisen merenkulun selkäranka. Finnpilot on ajassa kiinni oleva ja sidosryhmien tarpeita kuunteleva ketterä organisaatio, minkä vuoksi olen erittäin innostunut päästessäni aloittamaan uudessa tehtävässäni. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan luotsien ja kutterinhoitajien työhön ja arkeen sekä työskentelemään merenkulun huippuammattilaisten kanssa, toteaa Ville Rinkineva.

Rinkineva aloittaa tehtävässään 19.10.2023.

Lisätietoja:

Sanna Sonninen, luotsausjohtaja, sanna.sonninen@finnpilot.fi
Kari Kosonen, toimitusjohtaja, kari.kosonen@finnpilot.fi

Lisää luettavaa